Alles Voor Je Woon- En Slaapkamer

Gepubliceerd nov. 06, 21
8 min read

Hoeslakens

Welk bed past het best bij mij?


Je lichaamsgewicht speelt een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste matras. De kern van het matras, vering of schuim, zorgt voor de ondersteuning. Over het algemeen zorgen pocketvering en koudschuim matrassen voor de stevigste ondersteuning. Hoe meer veren er in een matras zitten, hoe steviger de ondersteuning.

Hoe kies je de juiste matras?


Uw lengte is belangrijk voor de maat van het matras. Bij een gemiddelde lengte voldoet een 200 cm lang matras, maar als u lang bent is een 210 cm lang of zelfs 220 cm lang matras beter. U moet er rekening mee houden dat u een ongeveer 20 cm langer matras nodig heeft dan uw eigen lengte.

Wat is een goed stevig matras?


Daarom raden we mensen die op een hard matras willen slapen vaak pocketvering matrassen aan. Een koudschuim matras met een medium hardheid is dus een stuk zachter dan een pocketvering matras met een medium hardheid. ... Dit zijn ook stevige matrassen die goed geschikt zijn voor mensen met een hoog lichaamsgewicht.

Kan elk matras op een boxspring?

Waarom heb je een bed nodig?


Je slaapt beter Uit onderzoek van National Sleep Foundation blijkt dat mensen beter slapen als ze hun bed hebben opgemaakt. Een opgemaakt bed oogt natuurlijk mooien en daarom voelen mensen zich beter wanneer ze naar bed gaan, hierdoor slapen ze langer.

Wat kosten goede matrassen?


De prijs verschillende tussen matrassen zijn groot maar de kwaliteit verschillen zijn ook bijzonder groot. Een beetje goed eenpersoons matras kost al gauw €600 en een 2 persoon-matras kost al snel €1500. Het beste kunt u eerst een begroting maken wat uw matras mag gaan kosten voordat je naar de winkel gaat.

Kan een pocketvering matras op een Schotelbodem?


Schotelbodems zijn vooral geschikt voor koudschuim, traagschuim en pocketveer matrassen. Schotelbodems zijn vaak ingedeeld in zones met verschillende mate van ondersteuning en bij sommige uitvoeringen kan dit ook nog naar eigen voorkeur worden ingesteld.

Welke matras op een lattenbodem?


Lattenbodems zijn het meest geschikt voor latex-, lucht-, en watermatrassen. Op een lattenbodem kunt u beter geen binnen- of pocketvering matrassen gebruiken, tenzij de bodem meer dan 24 latten bevat. Dit komt omdat, waar geen lat zit, de veren in de matras (de pocketveer) geen tegendruk krijgen.

Wat bestaat in een bed?


Een bed bestaat uit meerdere onderdelen. De bedombouw, de bedbodem en het matras. Daarnaast bestaat een bed meestal uit een hoofdbord, nachtkastjes en een voetenbord. De keuze uit bed ombouwen (ook ledikanten genoemd) is enorm.

Wat kost een 2 persoons matras?


De meeste kwalitleitsmatrassen kosten online tussen de €500 en €1200 voor een tweepersoons matras.

Wat is nou een goede lattenbodem?


Schotelbodem. Schotelbodems zijn wellicht de beste bedbodems verkrijgbaar op dit moment. Een schotelbodem bestaat uit losse schotels die bevestigd zijn op latten die niet buigzaam zijn. Doordat de schotels los van elkaar kunnen bewegen ontstaat een soepel verende maar toch stevige bedbodem.

Bed Kopen? - Slaapkamer


Goedkope Boxspring 180x200

Al een tijdje op zoek naar één of meerdere nieuwe matrassen 180x200? De-Slaapshop maakt het je makkelijk. Alle matrassen staan al op maat gerangschikt. Vervolgens gebruik je de handige filters om het juiste type matras te bepalen. Welterusten alvast! Liever matrassen 180x200 dan 2 keer matras 90x200? We komen regelmatig met personen in contact via mail, chat, telefoon of in één van onze showrooms die zich afvragen of je beter matrassen 180x200 dan 2 keer een matras in de maat 90x200 kunt bestellen.

Matrassen 180x200 versus 2 keer matras 90x200 Veel mensen die op hun bestaande boxspring of in hun bestaande bedombouw nieuwe matrassen nodig hebben vragen zich af of je nou beter matrassen 180x200 of 2 matrassen van 90x200 kunt kopen (boxspring 200x200). Ons advies is om zeker als het lichaamsgewicht van beide personen veel uiteen loopt, 2 aparte matrassen te kiezen (Vind bij ons uw ideale Hoog Laag Bed).

Bed Kopen? - Ruim Online Aanbod Bedden

Bij alle matrassen in de webshop staan de gewichtsklasses erbij vermeld zodat je een goede keuze kunt maken. Wil je dan geen middennaad tussen de matrassen, dan kun je een topdekmatras overwegen. Dit dunne extra topmatras zorgt ervoor dat de middennaad weggewerkt wordt. Bovendien zorgt de topper voor extra bescherming van de onderliggende matrassen waardoor deze langer meegaan dan als je er rechtstreeks op zou liggen. Kwalitatieve en goedkope bedden koop je hier.

De-Slaapshop maakt het een stuk makkelijker om tot de juiste matraskeuze te komen. Om te beginnen staan alle matrassen op De-Slaapshop op maat (breedtemaat x lengtemaat) gerangschikt. Bovendien zijn er ook minder gangbare maten en extreem grote maten standaard in de webshop opgenomen. Staat de door jou gewenste maat er niet bij, dan is het nog steeds mogelijk om dit te leveren.

Bed Kopen? Shop Jouw Bed Naar Keuze Online

Zoek je een matras van een merk? De-Slaapshop levert matrassen van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrikanten. Matrassen van Veldeman Bedding (Velda) en Van Landschoot zijn in het assortiment van De-Slaapshop opgenomen. Ook heeft De-Slaapshop een eigen collectie matrassen van Nederlandse bodem die een prima prijs-/kwaliteitverhouding hebben. Welk type matrassen 180x200 zou je willen hebben? Er zijn enorm veel type matrassen in omloop.

Een schuimmatras kan bestaan uit een tijk/hoes met een polyether matraskern of een iets beter ventilerend en duurzamer koudschuim matraskern. Dit matrastype is in meerdere hoogtes leverbaar. Hoe hoger hoe duurder uiteraard ivm meer materiaalverbruik. Nadeel is dat dit type matras volledig uit schuim bestaat en daardoor iets duurder in aanschaf is en bovendien minder goed ventileert dan een matras met vering.

Beste Beddenwinkel - Kwaliteitsbedden

Boxsprings, Matrassen, Topmatrassen, KussensVind Bij Ons Uw Ideale Hoog Laag Bed

Dit matras heeft een Bonellvering interieur. Dit is een groot, aaneengeschakeld, stalen verenpakket. De dikte van het staaldraad is dus overal in het matras hetzelfde waardoor er geen comfortzones met verschillende tegendruk gecreëerd worden. Met name voor zijslapers is een binnenveringsmatras minder geschikt omdat dit type matras geen rekening houdt met lichaamscontouren.

Het wordt ook wel vergeleken met het zogenaamde ''zee-effect''; Zeker als je besluit om een groot 2-persoons matras aan te schaffen, dan zal bij het omdraaien van de ene persoon de andere persoon daar wellicht last van kunnen hebben. Wij zijn een enorme fan van pocketvering matrassen. Dit is onderhand de standaard in Nederland geworden.

Boxsprings 180x200

Dit betekent ook dat het mogelijk is om af te wisselen met staaldiktes van de veren. Op die manier kun je comfortzones creëren. Die comfortzones en de verschillen in tegendruk houden vervolgens rekening met de lichaamscontouren van de persoon die er op ligt. Zeker als deze persoon een zijslaper is waarbij de schouderzone en heupzone iets toegeeflijker moet zijn om de ruggengraat in een ontspannen houding te krijgen waardoor je 's nachts helemaal tot rust komt.

Dekbedovertrek 240x220Bedden Online Kopen?


000 pocketveren per m2. De stelregel hier bij is: hoe meer veren per m2, hoe meer tegendruk. Personen met een lichaamsgewicht tot ongeveer 95 kg kunnen volstaan met een 350 pocketveerinterieur. Personen met een lichaamsgewicht van circa 95 tot 115 kg kiezen een 500 pocketveerinterieur. Personen die beduidend meer dan 120 kg wegen adviseren we te kiezen voor een 1.

Boxspring Aanbieding 180x200

Zowel op als onder het pocketveerinterieur kan een comfortschuim, traagschuim, latex of koudschuim aangebracht worden. Pocketvering matrassen zijn zowel horizontaal als verticaal symmetrisch opgebouwd. Deze matrassen kunnen dus gedraaid en gekeerd worden. Het moge duidelijk zijn dat dit tot een langere levensduur leidt. Al deze pocketveringmatrassen vind je terug op de website van De-Slaapshop.

Dit matras zorgt dus voor zo weinig mogelijk drukpunten en draagt ook bij aan een goede doorbloeding. Het is ook niet voor niets dat in ziekenhuizen traagschuim (ook wel nasa traagschuim, memory foam, geheugenschuim, visco of visco-elastisch schuim) vaak wordt toegepast in bedden om bij patiënten het doorliggen te voorkomen (Bed kopen? Goedkope bedden).

Koop Jouw Bedframe Of Bedombouw - Slaapkamer

Dekbedovertrek 140x200Koop Jouw Bedframe Of Bedombouw - Slaapkamer
Bed, Matras Of Boxspring Kopen? BeddenspeciaalzaakDe Beste Bedden, Matrassen En Accessoires

Heb je dus het gehele jaar door vaak last van transpiratie dan is traagschuim minder geschikt. Heb je het daarentegen vaak koud in bed, dan is traagschuim juist weer heel gunstig omdat het de warmte vasthoudt. Zo heeft ieder nadeel ook weer een voordeel! Wij merken dat personen met terugkerende rug- en gewrichtsklachten veel baat hebben bij traagschuim in het matras.

Koudschuim heeft namelijk een open-cel-structuur waardoor dit materiaal goed ademt (Boxsprings, matrassen, topmatrassen, kussens) (Bedden - vind je ideale bed). Heb je dus ongeacht het seizoen vaak last van transpireren tijdens het slapen, dan is koudschuim een prima optie. Daar komt bij dat koudschuim iets steviger aanvoelt en wat langer meegaat (langere levensduur). Personen met een iets hoger lichaamsgewicht gaan vaak voor een pocketvering matras met koudschuim omdat deze iets steviger ligt en bovendien beter ventileert.

Twijfelaar Kopen

Een pocketvering matras met latex afdeklaag aan de boven- en onderzijde heeft redelijk goede ventilerende eigenschappen en sluit ook goed aan op de lichaamscontouren. Je zou een latex matras qua gevoel en specificaties tussen een traagschuim matras en een koudschuim matras kunnen plaatsen. Dit is zeker handig als je overweegt een 2-persoons matras aan te schaffen waarbij de 2 personen afwijkende wensen/eisen hebben.

De perfolatex afdeklaag met perforatiegaatjes bestaat uit een deels natuurlijke latex/rubber en deels een synthetische component. We gaan ervan uit met dit blog een heldere uitleg gegeven te hebben over de verschillende type matrassen in de maat 180x200 die in omloop zijn. Laat ons gerust weten als er vragen zijn.

Goedkope Boxsprings 120x200

Maak dus gerust gebruik van onze jarenlange expertise. Wil je langskomen in één van onze showrooms voor verdere detailinformatie? Laat het ons weten en maak een afspraak via de buttons aan de rechterzijde op de website. Team De-Slaapshop . boxspring opbergruimte.

Ik kan persoonlijk altijd wel erg genieten van nog even samen de dag afsluiten. Nog even de laatste dingen met elkaar delen en nog even lekker bij elkaar kruipen. Ik geef toe: heel soms droom ik ook weleens van een tweede slaapkamer, vooral als mijn vrouw weer eens flink aan het knarsetanden is, of hele gesprekken voert in haar slaap.

Onlinebedkopen - Bestel Hier Je Hoge Kwaliteit Bedden

Stellen die een bed delen met ieder een eigen matras weten precies hoe hinderlijk dat kan zijn. Dit onderwerp komt dan ook vaak naar boven tijdens het inventarisatie-gesprek. Bij het geven van een goed slaapadvies houden al onze adviseurs hier rekening mee. Want natuurlijk heeft Passie voor Slapen hier een prima oplossing voor.


Meer van Bestellen

Navigation

Home

Latest Posts

Ontdek 588 Bedden Hier Online

Published Dec 04, 21
8 min read

Verduisterende Stof Kopen

Published Dec 04, 21
6 min read