Iphone Opladers

Gepubliceerd jul. 08, 21
6 min read

Magsafe Oplader

Standaard heeft een draadloze oplader een 5 Watt output, maar snellere draadloze opladers voor de i, Phone hebben een output van 7. 5 Watt. De beste i, Phone 8 en i, Phone X draadloze opladers, Oke, je begrijpt nu in de basis hoe het draadloos opladen werkt, maar bent nu nog op zoek naar een goede draadloze oplader voor de i, Phone X. iPhone oplader.

Er zijn twee draadloze opladers die Apple zelf aanraadt voor het gebruik in combinatie met de i, Phone X en i, Phone 8. Het gaat hierbij om de draadloze opladers van Belkin en Mophie. Deze twee merken zijn favoriete partners van Apple en ondersteunen het draadloos snel laden van de i, Phone.

Lightning-kabel Kapot? Snel Omruilen In De Apple Store!Ipad Adapter

De Mophie Wireless Charging Base is in onze ogen momenteel de beste draadloze oplader voor de i, Phone X. Deze draadloze oplader is een compacte zwarte disc die er op ieder bureau of nachtkastje netjes uit ziet. iPhone adapter. Een anti-slip rubberen coating zorgt er voor dat de i, Phone X niet alle kanten op schuift wanneer deze op de draadloze oplader ligt. iPhone oplader.

5 Watt oplaadsnelheid van Apple ondersteunt. Verder valt er weinig bijzonders over deze oplader te vertellen en eigenlijk is dat ook prima. Een oplader hoeft niet alle aandacht op te eisen en hoeft er niet uit te zien als een ruimteschip dat zojuist op je bureau is geland. Lees meer over de Mophie Wireless Charging Base Draadloze oplader voor i, Phone X, 8 en 8 Plus op onze website.

Apple Iphone Oplader Kopen?

Deze witte opvallende schijf van Belkin glimt en is duidelijk zichtbaar op het bureau. Daarbij moeten we natuurlijk wel zeggen dat het een super strak afgewerkte en mooie oplader is. Ook deze oplader beschikt over het snelladen met 7. 5 watt ondersteuning, speciaal voor i, Phones. Aan de bovenzijde van deze draadloze oplader zit ook een antislip ring om de i, Phone goed op zijn plaats te houden.

Lees meer over de Belkin Draadloze oplader voor de Apple i, Phone X en 8 op onze website. De Ringke Wireless Charger is eigenlijk niet veel bijzonders, behalve dat het bijna de helft kost van een Belkin of Mophie draadloze oplader. Het is een gewoon goede draadloze oplader. Voor i, Phones laadt deze oplader op normale snelheid, maar voor Samsung telefoons kan deze draadloze oplader snel laden.

Lees meer over de Ringe Wireless Charger Draadloze oplader. Op zoek naar een kleurrijke oplader? Kijk dan eens naar de Baseus Donut draadloze opladers. Deze draadloze oplader is verkrijgbaar in vier verschillende funkie kleuren. Daarbij is deze draadloze oplader ook erg goed betaalbaar. Wie wil er nou geen roze draadloze oplader voor zijn of haar i, Phone X? Bekijk de Baseus Donut draadloze oplader voor de i, Phone X in onze shop.

Een speciale en slimme constructie maakt het mogelijk om uw telefoon tegen deze houder aan te plakken, waarna uw i, Phone draadloos opgeladen wordt, terwijl je aan het autorijden bent. Geen vervelende kabeltjes die je moet zoeken tussen de stoelen of in het dashboardkastje! Er zijn heel veel draadloze opladers voor de i, Phone X Er zijn echt ontelbaar veel draadloze oplader voor de Apple i, Phone X beschikbaar.

Apple Iphone Oplader Kopen?

Vragen over draadloze opladers, kun je uiteraard kwijt in de comments onder dit artikel. Wij gaan ons best doen deze zo snel mogelijk te beantwoorden - iPad oplader.

De beste oordopjes voor je device! De beste oordopjes voor jouw telefoon, tablet en laptop vindt je natuurlijk bij Euro-Expert! Wij hebben een breed aanbod aan verschillende oordopjes, zeer scherp geprijsd en altijd van de beste kwaliteit! Onlangs hebben we de Samsung In-Ear oordopjes toegevoegd aan het aanbod en te koop voor slechts €6,95! Naast de Samsung In-Ear - originele iphone oplader...

Kabels & Voeding Voor IphoneLightning-kabel Kapot? Snel Omruilen In De Apple Store!

Het kiezen van de juiste oplader is verdeeld in: Opladers voor Android of i, Phone Uiteraard is het allereerst belangrijk dat je weet of je een Android of i, Phone (i, OS) telefoon hebt. Apple is het enige merk dat het i, OS besturingssysteem gebruikt. Vrijwel ieder ander toestel draait tegenwoordig op het Android besturingssysteem van Google.

Android Opladers voor Android toestellen maken meestal gebruik van USB-C of Micro USB aansluitingen. Het grote verschil tussen USB-C en Micro USB is de vorm van de stekker. USB-C is helemaal rond en kun je dus op alle manieren in je telefoon steken. Een Micro USB kabel heeft een vlakke onderkant, waar deze kabel maar op één manier in je telefoon past.

Originele Iphone Kabel Oplader - Iphone Oplader Kabels

Iphone Opladers & Kabels Kopen?Oplader Macbook Pro

Heb je een oudere i, Phone (bijvoorbeeld een i, Phone 4), dan heb je een brede 30-pins kabel nodig om te i, Phone op te laden. Vanaf de i, Phone 5 heb je een Lightning Connector kabel nodig. Het verschil tussen USB-C, Micro USB en Lightning Connectors (30 pins) Het grote verschil tussen de verschillende opladers zit hem met name in de vorm van de stekker.

Daarom is het verstandig te weten welke stekker in jouw toestel past. Hieronder de verschillen tussen USB-C, Micro USB, mini USB, Lightning Connectors en 30-pins kabels. Mini USB De mini USB is de opvolger van de “normale” USB (ook USB-A genoemd). Mini USB kabels worden nog wel gebruikt voor oudere telefoons, maar zie je bijna niet meer terug - Macbook adapter.

Een Mini USB oplader past overigens maar op één manier in een telefoon. Micro USB De kleinste versie van een USB aansluiting is de Micro USB. Veel telefoons maken gebruik van een Micro USB kabel en is een stukje platter dan de Mini USB. Omdat telefoons steeds compacter worden, worden alle onderdelen in een mobieltje ook steeds kleiner.

De Micro USB oplader past maar op één manier in een telefoon. USB-C De allernieuwste USB variant is USB-C. Een USB-C kabel is helemaal rond en nog platter dan een Micro USB kabel. Het grote verschil tussen een USB-C kabel en een Micro USB kabel is dat de USB-C kabel op 2 manieren in een telefoon past.

Iphone Lightning Kabel 1, 2, 3 Of 5 Meter Lengte

Magsafe 2 Macbook opladers 

Magsafe 2 45W

 • MacBook Air (13-inch, 2017)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2012)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2012)

 

Magsafe 1 Macbook opladers  

Magsafe 1 45W

 • MacBook Air (13-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (13-inch, eind 2010)
 • MacBook Air (11-inch, eind 2010)

 • MacBook Air (medio 2009)*
 • MacBook Air (eind 2008)*
 • MacBook Air (origineel)*

Naast verandering van vorm, werkt USB-C op basis van USB 3. 0. Dit ondersteunt ook het opladen van grotere apparaten zoals laptops en is een stuk sneller in beeld- en bestandsoverdracht (Snellader iPhone). 30-Pins Zoals hierboven beschreven, maakt Apple gebruik van een 30-pins connector of een lightning connector. De 30-pins connector is een stuk groter dan de nieuwe lightning connector.

Iphone Kabel En Iphone OpladersIphone Opladers

Lightning Connector De nieuwe Lightning Connector van Apple is een heel stuk compacter dan de 30-pins connector. In plaats van 30 pinnetjes, heeft de Lightning Connector slechts 8 pinnetjes. Daarnaast kan de connector op 2 manieren gebruikt worden, er is dus geen boven- of onderkant. De Lightning lader kan naast een i, Phone ook gebruikt worden om een i, Pad of i, Pod op te laten.Hoe meer ampère een oplader heeft, hoe krachtiger de oplader is. Een oplader van bijvoorbeeld 2,1 A laadt een toestel een stuk sneller op dan een oplader van 1 A. Je kunt in principe dus beter voor een oplader met meer ampère kiezen, omdat je toestel dan sneller opgeladen is.

Meer van Bestellen

Navigation

Home

Latest Posts

Websites Voor Hulpmiddelen In De Badkamer

Published Oct 25, 21
8 min read

Stoffen Per Meter - Stoffen Kopen

Published Oct 25, 21
6 min read

Top 10 Parfums Voor Vrouwen Volgens Mannen

Published Oct 25, 21
7 min read