Iphone Adapter

Gepubliceerd jul. 21, 21
6 min read

Met de kabeltjes van Kabelmaatje laad jij je telefoon zorgeloos op. i, Phone oplader kopen, Een i, Phone oplader is een lightning oplader; dit betekent dat een i, Phone een lightning aansluiting heeft en kan worden opgeladen met een lightning kabel en een USB-A adapter, die losgekoppeld kunnen worden. De Apple USB Power Adapter gaat in het stopcontact.

De USB adapter beschikt over een USB-poort, waarin de USB-poort van de kabel kan aangesloten worden. De originele i, Phone laders van Kabelmaatje zijn te gebruiken met de i, Phone adapter of kunnen gebruikt worden om je i, Phone op te laden na aansluiting met een computer. Zo kun je de kabel ook gebruiken als data kabel en bestanden overzetten.

Bij Kabelmaatje kun je zowel beide delen van een i, Phone Apple oplader samen of apart kopen. Koop je beide delen apart, dan kun je kiezen uit lightning kabels in verschillende lengtes. Wil je ze samen kopen, kijk dan eens naar onze voordelige bundelaanbiedingen. Bescherm jij je telefoon met een i, Phone hoesje? Je wilt natuurlijk niet dat je telefoon kapot gaat.

Bij Kabelmaatje koop je een betrouwbare lightning USB oplader. Ook te koop bij Kabelmaatje, Zoek je behalve een oplader ook nog andere Apple accessoires? Dan zit je bij Kabelmaatje goed. Heb je een ander Apple apparaat waarvoor je een oplader zoekt? Uiteraard hebben we dat ook! Ben je op zoek naar opladers voor samsung smartphones of Huawei toestellen? We verkopen Samsung en Huawei opladers, dus ook als je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A5, Huawei P10 of een Huawei P8 hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Met de Ear, Pods audiojack of lightning luister je naar je favoriete nummers op je i, Pod, i, Pad, Mac en i, Phone. Daarnaast kun je via de i, Phone oortjes ook telefoongesprekken voeren. Super handig als je in de auto zit of je handen vrij wilt houden. Service van Kabelmaatje, Een oplader met een Apple i, Phone lightning naar usb-kabel kopen? Dat doe je uiteraard bij ! Wij begrijpen dat een goed werkende oplader de eerste levensbehoefte van jouw apparaat is.

Bestel je oplader vandaag en ontvang je i, Phone oplader morgen in huis! Heb je vragen over de service van Kabelmaatje? Bekijk dan de veelgestelde vragen! i, Phone XS oplader, i, Phone XS max oplader, i, Phone XR oplader, i, Phone X oplader, i, Phone 8 oplader, i, Phone 8 plus oplader, i, Phone 7 oplader, i, Phone 7 plus oplader, i, Phone 6s of i, Phone SE oplader kopen? Eén adres: Kabelmaatje.

Meer (Compatibiliteit met i, Phone) Minder (Compatibiliteit met i, Phone) Meer (Merk) Minder (Merk)

Score van 9. 4 / 10 - 43. 469 beoordelingen.

We kunnen de inhoud van deze pagina niet tonen, omdat Javascript uitgeschakeld is. Schakel Javascript weer in om een telefoon of abonnement te vinden dat bij je past! Bekijk hier de instructies om Javascript aan te zetten.

Ben je in de markt voor een nieuwe i, Phone-oplader? Dan komt er een hoop informatie op je af. In dit artikel geven we daarom begrijpelijk aankoopadvies. Dit is wat ons betreft de beste i, Phone-oplader. Lees verder na de advertentie. De beste i, Phone-oplader kiezen Apple verkoopt meerdere opladers en er is daarom in principe niet één beste i, Phone-oplader.

Wel is het mogelijk om een algemeen aankoopadvies te geven. Usb-c-lichtnetadapter (20W) Voor de meeste mensen is de usb-c-lichtnetadapter (20 Watt) de beste i, Phone-oplader. Deze beschikt bijvoorbeeld over snelladen, waardoor je accu lekker snel vol zit. Dankzij de usb-c-aansluiting is de i, Phone-lader bovendien toekomstbestendig. Wie in de toekomst een nieuwe telefoon koopt hoeft dus niet per se een nieuwe lader te kopen.

Heb je zo’n kabel niet in huis? Dan moet je een nieuwe kabel aanschaffen, of een verloopstukje gebruiken. Alternatief 1: de standaard i, Phone-oplader Standaard i, Phone-oplader (5W) Apple verkoopt ook lichtnetadapters die minder krachtig zijn. De standaard i, Phone-oplader heeft bijvoorbeeld een vermogen van 5 Watt. Mede daarom raden wij deze lader niet aan, ook omdat hij net zo duur is als de 20W-variant: 25 euro.

Deze adapters hebben namelijk geen usb-c (een relatief nieuwe oplaadstandaard) maar usb-a-aansluiting. Heb je al een usb-a-oplaadkabel in huis, dan bespaar je dus geld ten opzichte van de 20W-adapter (met usb-c) omdat je geen nieuwe kabel of verloopstukje hoeft te kopen. Alternatief 2: i, Pad- of Mac, Book-oplader Mac, Book-oplader (30W) Daarnaast is het een optie om een i, Pad- of Mac, Book-oplader aan te schaffen en deze te gebruiken voor je i, Phone.

Mocht de i, Phone 13 bijvoorbeeld kunnen snelladen met 30 Watt, dan hoef je in dat geval geen nieuwe adapter meer te kopen. Het nadeel is dat i, Pad- en Mac, Book-opladers duurder zijn. Bovendien levert Apple haar tablets en laptops met een oplader in de doos, in tegenstelling tot i, Phones.

Deze kun je ook gebruiken voor je i, Phone, mits je de juiste kabel gebruikt. Draadloos opladen en Mag, Safe Bedraad opladen is de norm, maar je kunt ook kiezen voor draadloos. Draadloos opladen gaat minder snel, maar is wel erg handig. Het voordeel van deze optie is dat je namelijk geen kabeltje meer in je toestel hoeft te steken.

Mag, Safe-oplader Ook kun je voor Mag, Safe kiezen. Deze magnetische aansluiting maakte een comeback op de i, Phone 12-serie en zorgt ervoor dat je allerlei accessoires draadloos kunt aansluiten, waaronder opladers. Opladen via Mag, Safe gaat dus makkelijker en sneller dan met draad, maar is wel langzamer. Tot slot is een Mag, Safe-oplader duurder dan een bedrade lichtnetadapter.

Lightning is een door Apple ontwikkelde vorm van usb. Het voordeel van deze usb-connector is dat je met deze aansluiting niet alleen apparaten kunt opladen, maar bijvoorbeeld ook naar muziek kan luisteren. Lightning is dus een soort ‘slimmere versie’ van usb. Een nadeel van Lightning dat alleen Apple-apparaten ermee werken.

Zodoende kun je producten en randapparatuur van verschillende merken probleemloos op elkaar aansluiten en hoef je niet in de weer met allerlei koppelstukjes. Tips voor het opladen van je i, Phone Op i, Phoned helpen we je graag om alles uit je smartphone te halen. Opladen is daarin een belangrijk onderdeel.

Ook wanneer je i, Phone helemaal niet meer oplaadt staan we je bij met advies.

Nu Apple geen "oplaadblokje" (officiële naam: lichtnetadapter) meer levert bij nieuwe producten als i, Phones en Apple Watch,, loop je er wellicht tegenaan dat je niet weet hoe je je i, Phone of Apple Watch kunt opladen. In de Apple Coach nieuwsbrief heb ik uitgebreid besproken wat mijn problemen zijn met deze actie van Apple — en dat is niet omdat ik "anti-milieu" ben ofzo 😉 — dus hier wil ik focus-en op het positieve: wat je wél kunt doen.

Meer van Goedkoop

Navigation

Home

Latest Posts

Websites Voor Hulpmiddelen In De Badkamer

Published Oct 25, 21
8 min read

Stoffen Per Meter - Stoffen Kopen

Published Oct 25, 21
6 min read

Top 10 Parfums Voor Vrouwen Volgens Mannen

Published Oct 25, 21
7 min read